...σε λίγες μέρες πάλι κοντά σας λόγω...

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ!

211 40 80 444

Η «κατ΄οίκον» οδοντιατρική φροντίδα στην πράξη

Η κατ΄ οίκον οδοντιατρική φροντίδα φέρνει τον οδοντίατρο στο σπίτι σας. Υλοποιείται με τη βοήθεια φορητών οδοντιατρικών μηχανημάτων, που αν και έχουν τη μορφή μιας βαλίτσας, μεταφέρονται εύκολα και έχουν τις ίδιες δυνατότητες με το οδοντιατρικό μηχάνημα που υπάρχει και στο οδοντιατρείο.

Επιπλέον ο οδοντίατρος φέρει μαζί του και μια δεύτερη βαλίτσα, ειδικά σχεδιασμένη, που λειτουργεί και ως πάγκος εργασίας, για να μεταφέρει όλα τα απαραίτητα: διάφορα περιφερειακά μηχανήματα, αποστειρωμένα εργαλεία και οδοντιατρικά υλικά.

Η κατ’ οίκον οδοντιατρική φροντίδα στη πράξη δεν διαφέρει σε μεγάλο βαθμό από τον τρόπο αντιμετώπισης των ασθενών στο οδοντιατρείο, καθώς τα βήματα που ακολουθούνται είναι τα ίδια, εκτός από το πρώτο φυσικά, αφού είναι ο γιατρός που επισκέπτεται τον ασθενή.

Στη πρώτη λοιπόν επίσκεψη, λαμβάνεται λεπτομερές ιατρικό και οδοντιατρικό ιστορικό με τη βοήθεια όπου χρειάζεται και των οικείων του ασθενή, αλλά και του θεράποντα ιατρού, εφόσον αυτό κρίνεται απαραίτητο. Με βάση αυτά τα δύο ιστορικά καθορίζεται το σχέδιο θεραπείας και ο αριθμός των επισκέψεων που εκτιμάται ότι θα χρειαστούν. Ενημερώνεται ο ασθενής και από το επόμενο ραντεβού ξεκινά η θεραπεία. Όταν πρόκειται για έκτατο περιστατικό, προέχει πάντα η άμεση ανακούφιση του ασθενή από τον πόνο.

Ο ασθενής μπορεί να εξεταστεί είτε στο κρεβάτι είτε σε πολυθρόνα, ενώ οι οδοντιατρικές επεμβάσεις πραγματοποιούνται όποτε κρίνεται απαραίτητο και με τη βοήθεια δεύτερου οδοντιάτρου.

 …γιατί το χαμόγελο σας αξίζει το καλύτερο! 

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com